MERHABA PASTA SANATI ETKİNLİĞİ

Merhaba;
   Hafta sonu çok güzel bir etkinlikte bir çok güzel blogger arkadaşlarımla beraberdim.Bu etkinliği düzenleyen sevgili Funda Aydeniz ve destek veren sevgili Şef Özlem Mekik 'e çok teşekkürler.
   Merhaba pastanesi Halkalı Şubesi olarak çok güzel bir kahvaltı ile ağırladılar.Daha sonra bol ödüllü Şef Elif Çıtak ile cup kek yapmanın ve süslemenin inceliklerini öğrendik.Çok güzel cup kekler yaptık,süsledik.Özenle hazırlanmış macaron ve Merhaba Pastaneleri'nin çok iddialı olduğu ekler pastalarının tadına baktık.Hepsi nefisti.













   Biraz Merhaba Pastanelerinden bahsetmek istiyorum.1930 yılında ilk olarak lokum ve şeker üretimi ile başlayan serüven ;İstanbul'un merkezi semtlerinde şube açarak devam etti.2000 li yıllarda Pasta Sanatı adı ile markalaşarak Merhaba ltd. ailesini genişletti.Ve 2015 yılında Pasta Sanatı Akademi olarak ,MEB onaylı sertifika verip eğitim alanına girerek;nitelikli pasta şefleri yetiştirmeyi hedefliyor.





    Pasta Sanatı Akademi ;Merhaba Gıda'nın ilkelerini prensip edinerek ,pastacılığı mesleğe dönüştürmek isteyenler ve kendi işletmelerini profesyonel bir şef bilinci ile yönetmek isteyenlere ;pastacılık eğitimini ,geliştirici ve keşfedici teknikler ile adaylara kazandırma ilkesi ile kurulmuş.
    Pasta Sanatı Akademi 'nin Koordinatörlüğünü yurt dışında bir çok yarışmada Ülkemizi temsil eden,yurt içinde bir çok yarışmada jüri üyeliği yapan Şef ELİF ÇITAK ,Onursal Şef  olarak da ,sektörün duayen şefi Niyazi Çapraz bilgi ve birikimlerini paylaşarak destek veriyor.






    Sizlerde profesyonel pastacı olarak sektörde çalışmak veya kendi işinizin patronu olmak isterseniz bu kurs tam size göre.
    Ayrıca hobi olarak; pasta yapmayı öğrenmek isterseniz,günlük workshoplara katılabilirsiniz.
    Bu arada ulaşım konusunda çekinceleriniz varsa ;Pasta Sanatı Akademi ; derslerden yarım saat önce,öğrencilerini  Yenibosna metrobüs durağından servisle alıyor.

    ADRES:Halkalı Merkez Mahallesi Basın Ekpres Yolu no :9/1 Küçükçekmece /İstanbul
     Tel no :0212 26439887



Cheff hacersener.com

Misafirlerinizi Muhteşem Yemeklerinizle Etkileyin..

7 yorum :

  1. Ben çok istiyorum geçtiğimiz aylar da deli gibi araştırmıştım kurs vakit bulupta gidemedim. Çalışınca çok zor oluyor. İşten olurda çıkarsam not ettim, mutlaka arayacağım sizi :))

    Gözde'nin Blog Günlüğü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim.Şef Elif Çıtak işinde gerçekten başarılı..Çok memnun olurum.tanışmış oluruz.

      Sil
  2. ay bunu nasıl takip ettim instagramdan ve o cupcakelere bayıldım :-)) elinize sağlık ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnstagramda var mısınız?Takipleşseydik.Arkadaşlarla güzel süslemeler yaptık.Çok keyifli bir gündü.

      Sil
  3. Pastalar, kurabiyeler, pastacılık, süslemeler ... çok keyifli:)
    Severim uğraşmayı. Güzel bir buluşma olmuş sizinki de, ne hoş:)
    fulyapimlezzetler.blogspot.com
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler .Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık gerçekten...

      Sil
  4. Yüzlerinizden harika bir etkinlik olduğu belli oluyor...

    YanıtlaSil